Tudor ile birlikte kendine gelen 3 yıldız!
Riekerink'in dördüncü sağ bek yaptığı Linnes, Tudor'un prensi oldu. Josue, Sneijder'i kesecek seviyeye geldi. Kaptan Selçuk ise onun dokunuşuyla çıkış yakaladı
Geldiği günden bu yana yaptığı cesur denemelerle G.Saray taraftarının takdirini toplayan Igor Tudor, birçok ismi takıma kazandırdı.
Riekerink döneminde tribüne abone olan Linnes, 11'in değişmezi olma yolunda ilerlerken, birçok isim Tudor'la çıkış yakaladı.
İşte isim isim Tudor'un prensleri:
SELÇUK İNAN: Taraftarın protestolarına maruz kalan kaptan Tudor'la coştu. Selçuk, tabelaya direkt etki etmeye başladı ve Tudor dönemindeki 7 maçta 4 gol atıp, 2 de asist yaptı.
MARTIN LİNNES: İzin günlerinde bile Florya'da çalışan Linnes'in özverisini ödüllendirdi. Norveçli oyuncu, Adana maçında Rodrigues'in golünü hazırladı, bir de penaltı kazandırdı.
JOSUE: İdmanlarda iyi çalışan Portekizli, Sneijder'den formayı söktü aldı. Tudor onun bonservisinin alınmasını istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!

Josko Gvardiol, Real Madrid için bekliyor!




















