Tudor için Whatsapp'ta güven mesajları!
Galatasaraylı yöneticiler, Whatsapp'ta oluşturdukları grupta teknik direktör Igor Tudor'a övgü yağdırdı.
Galatasaray, Igor Tudor yönetimindeki ilk maçında Rize deplasmanında şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puan kaybetti, ancak mücadeleci futbol başkan Dursun Özbek ve yönetimini umutlandırdı.
Başkan Özbek, 90 dakikanın ardından telefonla Sportif AŞ Üyesi Levent Nazifoğlu'nu arayarak, "Puan kaybına üzüldüm ama bizim görmek istediğimiz Galatasaray'a yakışan mücadele işte budur. Bu beni fazlasıyla umutlandırdı. Oyuncu kalitemiz bu mücadeleci futbolu sergilemeye devam ederse her şey daha güzel olacak. Saha kenarında hocamızın duruşu anlaşılan o ki futbolcuları kamçılıyor. Keşke galibiyetle başlasaydık. Ancak buna rağmen ben geleceğe yönelik çok umutluyum" ifadelerini kullandığı belirlendi.
Galatasaraylı yöneticilerin maç esnasındaki WhatsApp grubunda da yine teknik direktör Igor Tudor'a yönelik çok olumlu ifadeler kullanıldığı öğrenildi.
Yöneticilerin, "İşte mücadeleci futbol budur. Bir takım 3 günde 118 km koşabilecek düzeye nasıl geliyor? Demek ki Tudor'la beraber bazı kötü alışkanlıklar bitecek. Oyun boyunun kısalması ortaya tempoyu bir futbol çıkardı. Futbolcular bu tempolu oyuna alışırsa tribünlerin görmek istediği Galatasaray'ı izleriz" şeklinde bir takım görüşler sundukları öğrenildi.
🇹🇷 Fernando Muslera 🇺🇾
— Webaslan.com (@webaslan) 20 Şubat 2017
🏆 İtalya Kupası
🏆 İtalya Süper Kupası
🏆🏆🏆 Türkiye Ligi
🏆🏆🏆 Türkiye Kupası
🏆🏆🏆🏆 Türkiye Süper Kupası
🏆 Copa Amerika pic.twitter.com/LEH46i9iBg
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'ye kötü haber: Nico O'Reilly

Barcelona'ya Avrupa'dan men tehlikesi!

Harry Kane'den Ballon d'Or için açıklama!

Joao Felix, Barcelona'yı istiyor

Hull City'de bir futbolcunun daha aracı devrildi!

Deniz Dönmezer, ocak ayında Hull City yolcusu

Enzo Fernandez: "Manchester City'de evimde hissediyorum"

15 Premier Lig kulübü, 'City düşsün' istemiyor!

Altyapıdan servet nasıl kazanılır? Real Madrid anlatıyor

Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı
























