Tudor: "Henüz yüzde 70 performansla oynuyoruz"
Hırvat hoca Igor Tudor, "Takım henüz yüzde 70 ile oynuyor. 2 transferle daha da güçlü oluruz" dedi.
Süper Lig'e fırtına gibi bir başlangıç yapan Galatasaray'da yüzler gülüyor. Sezon başlamadan takımdaki akıbeti tartışılan Tudor şimdi yönetimin de güvenini kazanmış durumda.
Hırvat teknik adam. kendisini kutlayan yöneticilere "Henüz tam olarak zirve yapmış değiliz. Yüzde 70 performansla oynuyoruz" dedi.
BAZI OYUNCULAR HAZIR DEĞİL
Sistemin oturmaya başladığını ve daha iyi olacaklarını söyleyen Tudor, "Fernando ve Ndiaye'nin antrenman eksikleri var. Eksik bölgeler de tamamlanınca çok daha iyi oluruz" diye konuştu.
SOL BEK VE STOPER TAKVİYESİ
Galatasaraylı yöneticilere sol bek ve stoper ihtiyacını da dile getiren Hırvat teknik adam, "Bu iki bölgede takviyeye ihtiyacımız var. O transferler de aramıza katılınca daha güçlü olacağız" dedi.
GALATASARAYLI'NIN ÖZLEDİĞİ TABLO
Son 2 sezon hayal kırıklıkları yaşayan Galatasaray'da taraftar artık çok umutlu. Teknik direktör Tudor gelen sonuçlarla üzerindeki spekülasyonlara son verirken, Türk Telekom Stadı da eskisi gibi full çekmeye hazırlanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'a Bournemouth çelmesi!

Lens'ten zirve yarışında beş gollü net galibiyet!

Leipzig, Hoffenheim karşısında gol oldu yağdı!

Arda Güler'den Alex de Souza itirafı!

Guti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler!

Uli Hoeness: "Kane için 150 milyon euro öderim"

Dortmund'dan sakatlanan Emre Can'a yeni sözleşme

Zaniolo, beklediği haberi alamadı!

Modric'ten büyük jest: "Tereddüt etmedim"

Milan'da Modric ile devam kararı





















