Tudor 'Hazırım' dedi, başka hoca aldılar
Igor Tudor'un 'Göreve hazırım' dediği Hajduk Split teknik direktörlük için Zoran Vulic'i takımın başına getirdi.
Igor Tudor'un adının geçtiği Hajduk Split'in yeni teknik direktörü belli oldu. Bir süredir Igor Tudor ile görüşen Hajduk Split'te teknik direktörlük görevine Zoran Vulic getirildi.
Igor Tudor'un da Hajduk Split'e geri dönmek istediğini açıklamasına rağmen Hırvat ekibin yönetimi, Zeljko Kopic yerine Zoran Vulic'i getirdi.
Zoran Vulic de daha önce Tudor gibi Hajduk Split'i çalıştırmıştı. 56 yaşındaki tecrübeli teknik adam Vulic, son olarak Yunanistan temsilcisi Apollon Smyrnis'te görev yapıyordu.
Tudor geçtiğimiz günlerde Hajduk Split için yaptığı görüşmeyi basına anlatmıştı.
Hırvat teknik adam yaptığı açıklamada '''Bir hafta önce başkan Huljaj ve sportif direktör Bjelanovic benimle iletişime geçti. Bana teknik direktör değiştireceklerini söylediler ama böyle bir şey olmadı. Hajduk'ta problem teknik direktör değil... Ben Hajduk'a dönüp bir şeyler değiştirmeye hazırım. Ama burada en çok ihtiyacım olacak şey zaman... Bir futbol kulübü için en önemli şey zamandır'' sözleriyle dile getirmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'a Bournemouth çelmesi!

Lens'ten zirve yarışında beş gollü net galibiyet!

Leipzig, Hoffenheim karşısında gol oldu yağdı!

Arda Güler'den Alex de Souza itirafı!

Guti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler!

Uli Hoeness: "Kane için 150 milyon euro öderim"

Dortmund'dan sakatlanan Emre Can'a yeni sözleşme

Zaniolo, beklediği haberi alamadı!

Modric'ten büyük jest: "Tereddüt etmedim"

Milan'da Modric ile devam kararı























