Tuchel'den Brugge yorumu; "G.Saray kadar zor"
Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile karşılaşacak olan Paris Saint-Germain'de teknik direktör Thomas Tuchel, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Paris Saint-Germain'in teknik direktörü Thomas Tuchel, Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile oynayacakları maç öncesinde konuştu.
"MBAPPE 90 DAKİKA OYNAMAZ"
Mbappe'nin bu maç için de tam hazır olmadığını dile getiren Tuchel, "Elimde 17 oyuncu ve 3 kaleci var. Herkes elinden geleni yapacaktır. Kylian Mbappe halen 90 dakika oynayacak durumda değil. İlk 11'de olup olmayacağı yönünde henüz bir karar vermedim" dedi.
Idrissa Gueye'nin eksikliğini değerlendiren Thomas Tuchel, "Gueye çok önemli bir oyuncu. Real Madrid ve Galatasaray maçlarında olağanüstü oynadı. Ancak Herrera ve Sarabia da kaliteli oyuncular. Orta sahada nasıl bir kurguyla oynayacağımıza henüz karar vermedim" şeklinde konuştu.
"HİÇBİR MAÇ KOLAY DEĞİLDİR"
"Real Madrid ve Galatasaray maçlarına göre daha kolay bir karşılaşma bekliyor musunuz?" sorusunu da yanıtlayan Tuchel, "Rakiplerimizi zorluk derecesine göre sıralamadım. Şampiyonlar Ligi'nde hiçbir maç kolay değildir. Club Brugge'un Madrid'de 2-0 öne geçtiğini unutmayalım. Bu sezon henüz yenilmediler. Herkese saygı duymalıyız. Büyük bir mücadele olacak" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Kim Min-Jae açıklaması

Brighton'dan Baleba kararı: 120 milyon Euro!

Benfica, Antony'yi kiralamak istiyor

Torino, Simeone'yi açıkladı!

Bayern Münih'ten Nicolas Jackson hamlesi!

Real Madrid'den Garcia'ya yeni sözleşme!

Juventus'ta Vlahovic belirsizliği

Thomas Partey, Villarreal'e gitti

Lucas Digne, Aston Villa ile devam dedi

Como'dan Tottenham'ın 40 milyon euroluk teklifine ret!
