TT Arena'da dev hazırlık! Şehitler...
Galatasaray ile Mersin arasında bugün TT Arena'da oynanacak 4. hafta maçı öncesinde hem Taçsız Kral Metin Oktay anılacak hem de şehit askerlerimiz unutulmayacak.
Galatasaray ile Mersin İY arasında bugün TT Arena'da oynanacak 4. hafta maçı öncesinde hem Taçsız Kral Metin Oktay anılacak hem de şehit askerlerimiz unutulmayacak.
20.15'teki maça 40 bin Galatasaraylı bekleniyor. 32 bin kombinenin yanısıra 7 bin civarında bilet satıldı. "Koy elini kalbine" sloganı ile taraftara çağrı yapan Galatasaray, Metin Oktay'ı 24. ölüm yıldönümünde anacak. Futbolcular sahada taraftarlar tribünde hep beraber allerini kalplerine götürecek. Ardından şehit olan tüm Mehmetçikler'in isimleri anons edilecek ve asker yoklaması yapılacak.
Yine şehit olan polislerimiz de anılacak. "TeröreKarşıBirlikteyiz" sloganı ile ortak hareket eden 3 Büyük kulübün aldığı karar gereği Galatasaray, ısınmaya özel tasarlanan tişörtlerle çıkacak.
UltrAslan'dan dev koreografi
Maçtan önce daha önce defalarca unutulmaz koreografiler düzenleyen UltrAslan tribünü, şehitlerimiz için dikkat çekici bir pankart hazırladı. Teröre tepki gösteren Galatasaraylı taraftarların, birlik mesajı içeren koreografilerinin çok konuşulması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Betis sürprize izin vermedi

Premier Lig'de bilet fiyatları sınırlaması devam edecek

Inter'de ana hedef Guglielmo Vicario

Luca Toni'den Harry Kane için büyük övgü!

Real Madrid'i yıkan haber: Thibaut Courtois

Van Dijk'ten Galatasaray'a flaş gönderme!

LaLiga'dan resmi açıklama: Arda Güler'in golü kaç metreden?

İngiltere'de gündem Liverpool-Galatasaray maçı

Steven Gerrard'dan Galatasaray'a flaş sözler!

Arne Slot: "Galatasaray'ın şansı yoktu"


























