Trezeguet transferi için Belhanda beklenecek!
Galatasaray’ın Trezeguet için 5 milyon Euro + bonus teklif ettiği Kasımpaşa, başarılı futbolcu için 12 milyon Euro talep edince Sarı-Kırmızılılar beklemeye geçti.
Sabah
Galatasaray yönetimi, Ocak ayında almak istediği ancak başaramadığı Trezeguet için tekrar girişimde bulundu.
Kasımpaşa'ya 5 milyon Euro + performans bonusu teklifini sunan sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in talebi nedeniyle bu transferi bir an önce bitirmek istiyordu. Ancak 12 milyon Euro isteyen Kasımpaşa, indirime yanaşmadı.
Şu anda yüksek bonservis bedeli verecek bütçesi olmayan G.Saray, beklemeye geçti. Sarı-kırmızılı ekipte Belhanda astronomik bir teklif halinde satılırsa gelecek para ile hem 8 numara hem de Trezeguet transferi için şartlar tekrar zorlanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

Achraf Hakimi, hakim karşısına çıkacak

Manchester United'ın borcu 1 milyar sterlini aştı

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"



















