Transfere kapıyı kapattı!..
Galatasaray’ın golcüsü Burak Yılmaz, menajerine haber gönderdi. İşte detaylar...
Galatasaray’ın golcüsü Burak Yılmaz, menajerine haber gönderip kendisine gelecek tüm transfer tekliflerini reddetmesini istedi. Meydan Gazetesi'nin haberine göre, Geçen hafta baba olan yıldız futbolcu, Nazlı adını verdiği kızını Türkiye’de büyütmek için böyle bir karar verdi.
JÜBİLEM GALATASARAY'DA
Milli Takım ve Galatasaray'ın başarılı forveti Burak Yılmaz ile eşi İstem'in 31 Mart'ta Nazlı adında bebekleri dünyaya geldi. Çok büyük sevinç yaşayan çift, önemli bir karar verdi. Avrupa'dan transfer teklifleri alan 29 yaşındaki golcü, Türkiye'de çok mutlu olduklarını ve artık İstanbul'da kalmayı planladıklarını menajerine iletti. Jübilesini Sarı-Kırmızılılarda yapmayı planlayan başarılı oyuncu, ayrılmayı düşünmediğini belirtirken teklifleri değerlendirmeyeceğini dile getirdi.
LAZİO’NUN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ
2012 yazında Trabzonspor’dan 5 milyon Euro’ya alınan Burak Yılmaz, geldiği günden beri Aslan’ın en golcü oyuncusu. Zaman zaman hakkında transfer dedikoduları çıkarken en ciddi teklifi 2013-14 sezonun başında İtalyan ekip Lazio yaptı. Bonservis olarak 12 milyon Euro+bonuslar karşılığında Galatasaray’la anlaşma sağlayan ‘Çizme’ ekibinin Burak’a da yıllık 2.2 milyon Euro ödeyeceği açıklandı. Ancak son dakika pürüzleri sebebiyle suya düştü.
17 NUMARA BURAK’IN BABALIK MUTLULUĞU
Galatasaray’ın yıldızı Burak Yılmaz, 31 Mart’ta doğan kızına Nazlı adını verdi. Milli futbolcu, hastane odasının önünde 17 numaralı minik forma ile sevincini paylaştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!





























