Transferde yeni strateji
Galatasaray'ın, yurt içindeki transfer çalışmalarını sürdürürken, transferin önünü tıkayan Eskişehirspor'a iki yıldız oyuncu için yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi.
Vatan
Yerli rotasyonunda ikinci devrede elini güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, bu oyuncuyu kaybetmek istemezken başkan Ünal Aysal ise yaptığı açıklamada Anadolu kulüplerinin fiyat yükseltmesinden dert yandı. Fakat Cimbom yine de yerli oyuncuların ‘altın’ değerinde olmasından dolayı Tarık’ın peşini bırakmıyor. Aslan yeni bir teklif yapmaya hazırlanırken hem oyuncu sayısını hem de ücreti yükseltti.
SIRA TAKASTA
Sarı-kırmızılılar sezon başında da almak istedikleri Erkan Zengin’i de transfere dahil ederken Tarık Çamdal ve Erkan Zengin ikilisi için 2.5 milyon Euro önerirken artı olarak da Engin Baytar veya Yekta Kurtuluş’u takas etmeyi planlıyor. Eskişehir yönetimine bu teklifini sunacak olan G.Saray, gelecek yanıta göre son planlamasını yapacak. Her iki oyuncunun da G.Saray’da oynamak istediği fakat son sözün Eskişehirspor’da olmasından dolayı beklemeye geçtikleri öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























