Transfer teklifini doğruladı!
Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden Thomas Delaney, Kopenhag'a kendisi için 2 resmi teklifin geldiğini açıkladı.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın bir süredir transfer gündeminde olan Kopenhag'da forma giyen Thomas Delaney, Danimarka basınına yaptığı açıklamada ayrılık sinyalleri verdi.
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu'nun yüksek maliyeti nedeniyle transferinin zora girdiğini söylediği Thomas Delaney, Kopenhag'a iki kulüpten teklif geldiğini söyledi.
24 yaşındaki Danimarkalı oyuncu yaptığı açıklamada, ''Doğru zamanın geldiğini düşünürsem ayrılacağım. Her zaman söylediğim gibi, bir fırsat varsa bunu düşünmeliyim. Söylentiler hakkında konuşmak istemiyorum. Kopenhag'a iki kulübün benim için teklif yaptığını biliyorum. Şu an sadece bekliyorum'' ifadelerini kullandı.
24 yaşındaki Thomas Delaney'in 2017 yılına kadar Kopenhag ile sözleşmesi devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!

Dortmund'dan Jobe Bellingham'ın ailesine yasak!

Arsenal'den stoper hamlesi: Hincapie!
