Trabzonspor ile Kaan Ayhan savaşı!
Bir süredir Fortuna Düsseldorf'ta oynayan Kaan Ayhan için girişimlerini sürdüren Trabzonspor'a G.Saray bu transferde rakip çıktı. Sarı-Kırmızılılar'ın genç oyuncuyla ilgilenmesi büyük panik yaşattı.
Trabzonspor devre arası için transfer çalışmalarını gizlilik içinde sürdürüyor. Bordo-Mavili yönetim Fortuna Düsseldorf forması giyen genç savunma oyuncusu Kaan Ayhan'ı renklerine bağlamak için Alman kulübüyle dirsek temasına geçti.
Bu oyuncuyu en kötü olasılıkla kiralamak isteyen Trabzonspor'un karşısına bu kez Galatasaray çıktı.
Sarı- Kırmızılı yönetimin de Kaan için girişimlerini sürdürmesi Trabzonspor cephesinde büyük bir panik yarattı. Teknik Direktör Ersun Yanal ve scout ekibinin bir süredir Kaan'ı yakından takip ettiği ve alınması için tüm hamlelerin yapılacağı öğrenildi. Ancak Galatasaray'ın devreye girmesi nedeniyle telaşa kapılan Trabzonspor Kaan için yeniden bir atakta bulunma kararı aldı.
KONYALI ÖMER ALi ŞAHiNER DE LiSTEDE
Trabzon Başkanı Muharrem Usta'nın da Kaan'ı çok beğendiği ve Alman kulübü Fortuna Düsseldorf'la bizzat masaya oturmayı planladığı belirlendi.
Bu oyuncu için scout ekibinin de onay vermesi üzerine Başkan Usta'nın gereken hamleleri yapacağı öğrenildi. Öte yandan Atiker Konyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Ömer Ali Şahiner de Trabzonspor'un radarında. 24 yaşındaki futbolcu için iki kulübün yöneticileri ilk görüşmeyi yaptı..
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi

Bayern Münih'te Luis Diaz fırtınası!

Juventus'ta büyük hayal kırıklığı: Jonathan David!

Antoine Griezmann: "Yedek kalmak istemem"

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı


























