Trabzonspor'a kötü haber! Afrika Kupası'na gidiyor!
Sakatlanan Umar Sadiq'in yerine Trabzonspor forması giyen Paul Onuachu, Nijerya Milli Takımı'na çağrıldı.
Fotoğraf : AA
Son olarak Samsunspor filelerini havalandıran ve Trabzonspor ile iyi bir çıkış yakalayan Paul Onuachu, geç de olsa milli takıma gidiyor.
Nijerya Futbol Federasyonu, sakatlanan Real Sociedadlı Sadiq Umar'ın yerine Trabzonspor'dan Paul Onuachu'nun çağrıldığını açıkladı.
Başarılı golcü, gelecek hafta oynanacak Trabzonspor - Galatasaray maçında forma giymeyecek. Ayrıca 11 Şubat'a kadar sürecek olan turnuvada Nijerya'nın finale kadar kalması halinde Onuachu, şubatın ilk haftasında oynanacak Beşiktaş derbisinde de forma giyemeyebilir.
Bordo mavili takımda, Fildişi Sahilli Nicolas Pepe ile Mısırlı Trezeguet de Afrika Kupası için milli takıma çağrılan isimler arasında yer alıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea'yi dağıttı!

Real Madrid'e kötü haber: Ferland Mendy




























