Trabzon, Olcan için karar değiştirdi!
Trabzonspor, Galatasarayımızın gelecek sezon için transfer listesinde bulunan Olcan Adın ile ilgili bu sefer oldukça ılımlı konuştu.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney'in "Olcan Adın'ı satmıyoruz" açıklamasının ardından bir flaş açıklama da Trabzonspor İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan'dan geldi. Aslan, Güney'in tam tersi bir açıklama yaparak iyi bir teklif gelmesi durumunda Galatasarayımızın istediği Olcan Adın'ı satacaklarını açıkladı.
Radyospor'a konuşan Yakup Aslan, “Olcan bizim en önemli futbolcularımızdan biri. Trabzonspor ile sözleşmesi devam ediyor. Gelecek teklifler doğrultusunda Olcan’ın transferine onay verilebilir” dedi.
Kulübün çıkarları önemli diyen Aslan, “Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro planlıyoruz. Olcan bu takımın en önemli parçalarından biri. Bize rağmen transfer yapması mümkün olmadığı gibi bizim de illa satacağız diye bir düşüncemiz yok. Eğer kulüp çıkarları için uygun şartlar olursa ancak o zaman transfere izin veririz” diye konuştu.
Yakup Aslan ayrıca Galatasaray ve Beşiktaş ile herhangi bir transfer görüşmesi yapmadıklarını da sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Stuttgart, Fenerbahçe öncesi deplasmanda kayıp!

Bruno Genesio: "Berke için penaltı kurtarmak bir hobi"

Berke Özer: "Sevgilime söz verdim, gol yemedim!"

Cesc Fabregas'tan Zirkzee'ye kanca!

Leipzig'den Werner kararı!

De Bruyne'den Hojlund - Haaland benzetmesi!

Bayern Münih'in Michael Olise planı!

Tebas'tan Manchester City ve PSG'ye sert eleştiri!

Aurelio De Laurentiis, hakim karşısına çıktı!

Inter'in Konate hedefi!
