Trabzon maçında örnek davranış
Galatasaray, cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçında bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım için saygı duruşu yapacak.
Milliyet
Sarı kırmızılı yönetimin bu konuda hazırlık yaptığı ve Burak Yıldırım'ın ailesine yardım amaçlı her türlü organizasyon için girişimlerde bulunulması kararı alındı.
G.Saray taraftarı ise Reyhanlı'daki patlama nedeni ile sezonun son koreografi gösterisini iptal ederken, sadece ırkçılığa karşı özel İngilizce ve Türkçe pankartlar hazırlıyor. Bütün stadın sarı kırmızılı ekipteki siyahi oyuncular Didier Drogba, Emmanuel Eboue ve Dany Nounkeu için özel pankartlarla destek verecekleri öğrenildi.
Bu arada G.Saray'ın resmi sponsorların yönetime başvurarak, Trabzon maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir piknik vermek istediklerini bildirdi. Ancak G.Saray Başkanı Ünal Aysal "Fenerbahçe maçı öncesinde yeterince piknik yaptık" diyerek bu öneriye karşı çıktı ve sponsorların teklifini reddetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Dortmund evinde 3 puanı 4 golle aldı

Lider PSV'ye Volendam şoku!

Arbeloa'dan Hansi Flick'e 4-0 yanıtı!

Tottenham'da Igor Tudor sürprizi!

Khephren Thuram, Inter maçını kaçırabilir!

Hakan Çalhanoğlu, derbiyle geri dönüyor!

Premier Lig'de ayın teknik direktörü Carrick

Bayern Münih'te beklenen imza: Dayot Upamecano

Jeremie Boga: "Juventus beni kurtardı"

Juventus'tan Kolo Muani için transfer itirafı


























