Trabzon maçı öncesi şok!
Galatasaray'da Trabzonspor maçı öncesi üzücü bir haber geldi.
DHA

Bu sezon üstün performansı ile sarı kırmızılı takım için adeta kilit oyuncu konumuna gelen İsveçli yıldızın, bu sabah yapılan antrenmanda arka adelesinde çekme meydana geldi.
Antrenman sonrasında yapılan kontrolde Elmander'in Trabzon maçında forma giymesinin çok riskli olacağı ortaya çıktı. Golcü futbolcunun Trabzon maçının ardından sarı kırmızılı ekibin yine Türk Telekom Arena'da Orduspor'a karşı oynayacağı karşılaşmada ise forma giyebileceği açıklandı.
Bilindiği gibi Fenerbahçe maçında kaşı yarılan Elmander'i teknik direktör Fatih Terim kupa maçında oynatmayıp, Trabzonspor maçı için riske etmemişti. Ancak antrenmanda yaşanan bu şanssızlık sonrasında Fatih Terim'in forvette Necati, Milan Baros ikilisine yer vermesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
