Tottenham da Ndombele'den umudu kesti
İngiliz ekibi Tottenham, Galatasaray'a kiraladığı Tanguy Ndombele'den umudunu kesmiş durumda. Daha önce detaylı performans raporu isteyen Ada temsilcisinin, son 1.5 aydır Sarı-Kırmızılılar ile temas kurmadığı ortaya çıktı.

Ses getiren transferlere imza atan Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele, şu ana kadarki form durumuyla büyük hayal kırıklığı yaşattı.
Bu sezon tüm kulvarlarda 25 maça çıkan Ndombele, 656 dakika süre alırken takımına sadece 1 asist katkısı sağladı.
1.5 AYDIR TEMAS KURMUYORLAR
Kongo kökenli Fransız oyuncuyla ilgili tüm gelişmeleri rapor talep ederek isteyen Tottenham'ın son 1.5 aydır Ndombele için Aslan ile temas kurmadığı ortaya çıktı.
Ndombele, teknik direktör Okan Buruk'un gelecek planları arasında yer almıyor. Tottenham'ın da artık umudunu kestiği 27 yaşındaki futbolcunun Ada ekibiyle kontratı ise 30 Haziran 2025'te bitecek.
Ndombele, Galatasaray'da 3.1 milyon Euro kazanıyor. Transfer bedeli 15 milyon Euro olan Ndombele için G.Saray, sezon sonunda herhangi bir hamle yapmayı düşünmüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!

Girona, 11 maç sonra kazandı!

Milan'dan iki dakikada geri dönüş!

Al Hilal, Bruno Fernandes'i istiyor!
