Torrent'ten futbolculara: "Benim için kazanın"
Önümüzdeki sezon Galatasaray'ın başında olmayacağını oyuncularına açıklayan Aslan'ın hocası Torrent, "Kalan 3 maçı benim için kazanmanızı istiyorum. Ne olursa olsun ligi en iyi yerde bitirmek zorundayız" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, önümüzdeki sezon Florya'da olmayacağını oyuncularına iletirken, ligin kalan bölümü için de bir ricada bulundu.
"Önümüzdeki sezon ben yokum" diyen İspanyol çalıştırıcı, "Kalan 3 maçı benim için kazanmanızı istiyorum. Ne olursa olsun ligi en iyi yerde bitirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.
Torrent'ten tüm çalışma dönemini kapsayan bir rapor isteyen Galatasaray Başkanı Burak Elmas, önümüzdeki günlerde tecrübeli hocanın görevine son vermeye hazırlanıyor. Bir numaralı hoca adayı Okan Buruk olan Elmas, 11 Haziran'daki kongre öncesi bu operasyonu tamamlamanın peşinde.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!
