Torrent'in hedefi 4 günde 6 puan
Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Galatasaray, 4 gün içerisinde 2 önemli maça çıkacak. Sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, bu maçlardan 6 puan çıkartmayı planlıyor. İspanyol çalıştırıcı, alınacak galibiyetlerle kötü gidişata 'dur' demek istiyor.
Yeni Şafak

Fotoğraf : AA
Galatasaray, kabus gibi bir sezon yaşıyor. Sarı-kırmızılı takım, son 10 maçta 9 kez puan kaybetti. Hatayspor'a deplasmanda 4-2 yenilen Galatasaray, adım adım zirveden uzalaşıyor.
21. haftalar baz alındığında kulüp tarihinin en düşük puanını toplayan Galatasaray'da Domenec Torrent kötü gidişata 'dur' demek istiyor. Sarı-kırmızılı takım, 4 gün içerisinde 2 önemli maça çıkacak. Galatasaray, ilk olarak perşembe günü evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Galatasaray, pazar günü ise Nef Stadyumu'nda lider Trabzonspor ile karşılaşacak.
Bu 2 karşılaşmada 2 galibiyet çıkarmayı planlayan Torrent, alınacak 6 puanın takımı motive edeceğini düşünüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
