Torrent ile ilk görüşmeden sonuç çıkmadı!
Galatasaray'da yönetim, Domenec Torrent ile sözleşmesinin feshi ve tazminat için masaya oturdu. Ancak görüşmeden sonuç çıkmadı.

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi yeni teknik direktör konusunda harekete geçti.
Okan Buruk ile anlaşmaya varan ve genç teknik adamı açıklamaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda yönetim, mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile masaya oturdu.
Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Dursun Özbek'le Domenec Torrent arasındaki ilk görüşmede, kulüp avukatları da yer aldı ve tazminat konusunda ortak nokta arandı. Galatasaray'da geçtiğimiz sezon başarısız sonuçlarla taraftarların da tepkisini çeken Domenec Torrent'in ilk görüşmelerde Başkan Özbek'in taleplerini olumsuz karşıladığı öğrenildi.
Dursun Özbek'in indirim talep etmesine rağmen İspanyol teknik adamın bunu olumsuz karşıladığı ve indirimi kabul etmediği kaydedildi.
Domenec Torrent yönetiminde Galatasaray geçtiğimiz sezon 20 müsabakaya çıktı. 59 yaşındaki çalıştırıcının öğrencileri bu maçların sadece 7'sinde rakiplerine üstünlük kurabildi. Domenec Torrent'in ekibi 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. İspanyol çalıştırıcı, Galatasaray'ın başında 1.30 puan ortalaması yakaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Berke Özer, resmen Lille'de!

Romulo transferinde geri sayım: Leipzig!

Newcastle United'da mutlu son: Jacob Ramsey

Juventus, Yves Bissouma için devrede!

Nottingham Forest'ta gündem: Arnaud Kalimuendo

Premier Lig'in maç yayınlarında hakem kameraları da kullanılacak

Barcelona, YouTube'da FIFA ve NBA'i de geride bıraktı

Real Betis'te Bakambu'ya veda kararı!

Chelsea, primleri 'Jota' ailesine bağışlayacak

Paris FC, Kevin Trapp'a teklif yaptı!
