Torreira büyük takdir topladı: "Kalbim bu yerde mutlu"
Babasının rahatsızlığı nedeniyle Uruguay'a giden Lucas Torreira, salı gecesi İstanbul'a dönerek izinli olmasına rağmen bireysel antrenman yaptı.
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, babasının rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce ülkesi Uruguay'a gitmişti.
Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Bodo/Glimt maçının ardından izinli olarak yurt dışına çıkan Torreira, Süper Lig'deki Göztepe karşılaşmasında forma giyememişti.
Uruguaylı orta saha oyuncusu, salı gecesi saat 01.00 sularında İstanbul'a dönüş yaptı. Takımın izinli olduğu günde dinlenmek yerine Kemerburgaz Tesisleri'ne giden Torreira, bireysel çalışmalarla formunu korudu.
"KALBİM BU YERDE MUTLU"
Disiplinli ve profesyonel tavrıyla teknik heyetin takdirini kazanan yıldız futbolcu, sosyal medya hesabından da anlamlı bir paylaşım yaptı. Torreira, Türk bayrağı ve sarı-kırmızı kalplerin yer aldığı gönderisine "Kalbim bu yerde mutlu" notunu ekledi.
Galatasaray taraftarları, bu paylaşımın altına binlerce destek mesajı yazarak Uruguaylı oyuncuya sevgi gösterisinde bulundu. Torreira'nın hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçında yeniden kadroda yer alması bekleniyor.
İşte Torreira'nın paylaşımları:




Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes


























