'Topa bile vuramaz' deniyordu ama...
Galatasaraylı futbolcu kendi isteğiyle çalışmalarını yükseltti ve profesyonelliği ile herkese ders verdi,
Milliyet

Galatasaray'ın milli oyuncusu Hamit Altıntop, profesyonelliği ile herkese ders verdi, 5 ayda sahalara döndü.
Belinden yaşadığı sakatlığın ardından Hamit Altıntop için bir daha 'topa bile vuramaz' yorumları yapılmıştı. Ancak deneyimli oyuncu ameliyat sonrasında kimsenin beklemediğini yaptı ve tahmin edilenden 2 ay önce sahalara döndü.
Ekim ayında Almanya'da bıçak altına yatan Hamit için hem doktorlar hem de fizyoterapistler özel bir program hazırladı. Günlük 2.5 saatlik bu çalışmaları kendi isteği ile yükselten Altıntop her gün 4.5 saatlik bir mesai harcadı.
Bu çalışmalarla birlikte gücünü muhafaza eden milli oyuncu, mayıs ayında sahalarda olması beklenirken 5 aylık sürede yeşil zemine adımını attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mustafa Muhammed: "İnançlarım bu kararı gerektiriyor"

Slot'tan Frimpong yanıtı: "Anlaşana kadar hakkında konuşmam"

Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu düşüncesi!

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"
