Tomas Ujfalusi: ''Galatasaray ve Atletico Madrid...''
Galatasaray'ın eski futbolcularından Tomas Ujfalusi, kariyerindeki unutamadığı takımların Atletico Madrid ve Galatasaray olduğunu söyledi.
Galatasaray'da ortaya koyduğu performansla taraftarın gönlünde taht kuran eski futbolcu Tomas Ujfalusi, Çek basınına röportaj verdi.
''İSTANBUL'DA ÇOK EĞLENDİM''
2011 yılında Atletico Madrid'den Galatasaray'a transfer olan ve 2 sezon boyunca sarı kırmızılı forma ile başarılı bir performans sergileyen Çek futbol adamı, ''En başarılı olduğum kulüp tabii ki Atletico Madrid. Orada Avrupa Ligi ve UEFA Süper Kupa'yı kazandım. Ama aynı zamanda İstanbul'da da çok eğlendim. Galatasaray ile iki lig şampiyonluğu ve iki lig kupası kazanmıştık. Unutamadığım iki takım.'' sözlerini kullandı.
DÜNYA KUPASI FAVORİLERİ
Dünya Kupası hakkında da konuşan Tomas Ujfalusi, ''Birçok takım var ama favorilerim İspanya, Fransa ve Belçika. Uruguay'ın da başarılı olmasını isterim çünkü orada çok sayıda eski takım arkadaşım var. İlk maçlarda beni en çok şaşırtan ise Meksika oldu.'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler, Xabi Alonso'dan alkışı aldı!

İngiltere'de yılın futbolcusu Salah oldu

Arda Güler'li Real Madrid, üç puanı tek golle aldı

Mehdi Taremi, Inter U23 takımıyla antrenmanlara başlıyor

Marsilya'da Rabiot ve Rowe satış listesinde

Wolverhampton, Jackson Tchatchoua'yı kadrosuna kattı

Leeds United, lige galibiyetle başladı

Wolfsburg'tan Benfica'ya ret: Mohamed Amoura

Benjamin Pavard, Barcelona'ya önerildi!

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır


























