Tolga Ciğerci, milli takım kadrosundan çıkarıldı!
A Milli Takım'da Tolga Ciğerci sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
Anadolu Ajansı
A Milli Futbol Takımı'nda sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci, Romanya ve Arnavutluk ile yapılacak özel maçların aday kadrosundan çıkarıldı.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Galatasaray'ın Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada, sol ayak tabanında yaralanma meydana gelen Tolga Ciğerci'nin, A Milli Takım'ın Romanya ve Arnavutluk maçları aday kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.
A Milli Takım'ın Riva'daki kampında sağlık heyetinin yaptığı muayene ve tetkikler sonucunda, Tolga'nın iyileşme sürecinin kamp dönemini aşacağı öngörülerek futbolcunun tedavisini kulübünde sürdürmesinin uygun bulunduğu aktarıldı.
Milli takımda daha önce yine sakatlıkları gerekçesiyle Emre Mor ve Kaan Ayhan aday kadrodan çıkarılmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Como'dan Lazio'ya Olimpico'da şok

Brahim Diaz özür diledi: "Canım çok acıyor"

Diego Simeone'den Julian Alvarez'e destek!

Hakan Çalhanoğlu, Arsenal maçında yok!

Ronaldo, Juve'den 9.8 milyon daha alacak

Diego Simeone'den Sörloth'a büyük övgü!

Milan'dan Inter'e çok yakın takip

Roma'da Donyell Malen golle başladı!

Van Persie, oğlu Shaqueel'i oyuna aldı! İki gol attı!

Atletico Madrid, Galatasaray öncesi kazandı



























