Tibor Pleiss: "Podolski bize taktik verdi"
Galatasaray'ın , Darüşşafaka'yı mağlup ettikleri karşılaşmada maçın yıldızı olan Tibor Pleiss, Alman basınına açıklamalarda bulundu.
Webaslan Dış Haberler

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı Tibor Pleiss, Alman basınına özel açıklamalarda bulundu.
Euroleague'in 8 haftasında Darüşşafaka Doğuş'u 85-81 mağlup eden Galatasaray Odeabank'ta maçın yıldızı olan Alman pivotu Tibor Pleiss, Türkiye'deki ilk ayları ile ilgili ülkesinde konuştu ve yavaş yavaş uyum sağladığını belirtti.
"BİZE TAKTİK VERDİ"
"BİZE TAKTİK VERDİ"
Geçtiğimiz günlerde arkadaşı Podolski ile buluşması sorulan Pleiss, "Bana maç için bazı taktikler verdi. Bize yardım etmeye çalışıyor. Hayır, şaka yapıyorum. Sadece güzel bir toplantı oldu ve eğlendik. Biz aynı şehirde büyüdük. Onunla tanışmak ve sohbet etmek güzel bir duygu" ifadelerini kullandı.
"SİNAN GÜLER YARDIM EDİYOR"
Kaptan Sinan Güler'in kendisine yardım ettiğini de açıklayan 27 yaşındaki Pleiss, "Hala genç bir oyuncu sayılırım. Bana çok destek oluyor. Avrupa'da ilk zamanlarda çok forma şansı bulamıyordum. Takıma uyum sağlıyorum." şeklinde konuştu.
"ATAMAN BENİ ARADI VE..."
Galatasaray'a transfer sürecini de anlatan Tibor Pleiss, "Ergin Ataman beni aradı ve takımda beni istediğini anlattı. Bana pozitif bir enerji verdi ve güvenmesi memnun etti" dedi.
Galatasaray Odeabank'ta bu sezon Euroleague maçlarında 5.6 sayı ve 3.3 ribaund ortalamaları ile oynayan Pleiss, Darüşşafaka karşısında 22 sayı ve 8 ribaund ile galibiyetin baş mimarlarından oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
