Thomas Tuchel: "Galatasaray çok büyük"
PSG Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray maçı sonrasında konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçında Galatasaray'ı 5-0 mağlup eden PSG'de teknik direktör Thomas Tuchel, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
"TATMİN OLDUĞUMUZ BİR MAÇ OLDU"
Takım olarak galibiyeti hak ettiklerini söyleyen Tuchel, "Gayet tatmin olduğumuz bir maç oldu. Topla iyi çalıştık. Tam bir takım gibi oynadık. Hak edilmiş bir zafer diye düşünüyorum." diye konuştu.
"BU KUPA İÇİN BÜTÜN İMKANLARA SAHİBİZ"
Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmak istediklerini söyleyen Alman teknik adam, "Umarım iyi şeyler başaracağız. Geçen sene de benzer hislerimiz vardı. Ancak kötü bir mağlubiyetle veda etmiştik ve hak etmemiştik. Grup aşamasında sıradışı bir başarı yakaladık ve sadece 2 gol yedik. Gerçekten çok güzel bir grup performansı sergiledik. Aynı mantatiletede devam etmek istiyoruz. Bu kupayı elde etmek için bütün imkanlara sahibiz." dedi.
"NEYMAR VE MBAPPE ARTIK HAZIR"
Takımdaki süperstarlar Neymar ve Mbappe hakkında da konuşan başarılı teknik adam, "Neymar ve Mbappe'nin bugün artık hazır olduğunu düşünüyorum. Bu formlarını sürdüreceklerini umuyorum. Maçlarda karar verici rollerini uygulamaya devam edecekler." diyerek sözlerini noktaladı.
"GALATASARAY ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP"
Tuchel, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
"Takımın performasından çok memnunum. Bu galibiyet çok önemli. Çok iyi bir maç oynadık." diyen Tuchel, Mbappe'nin performasının giderek daha iyi olduğunu ifade etti.
Tuchel, Galatasaray takımının karşılaşmaya birçok eksikle çıktığını hatırlatarak, "Kaliteli bir takım. Bugün bize karşı oynamak kolay değildi çünkü güvenerek oynadık. Taraftarlarımıza karşı oynamak hiç bir zaman kolay değil. Galatasaray çok büyük bir kulüp ve çok büyük oyunculara sahip olduğunu düşünüyorum. Bize karşı oynamak zordur." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!
