Thiago Neves'den kötü haber
Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu öne sürülen Thiago Neves için kulübü Fluminense'den sıcak bir transfer açıklaması geldi.
Webaslan.com
Brezilya'da bu sezon şampiyonluğa ulaşan ve kadrosunu koruyarak sadece gerekli bölgelere transfer yapmak isteyen Fluminense yönetiminin, Thiago Neves'i satmayacağı öğrenildi.
Al-Hilal'den kadroya katılan ve şampiyonlukta büyük katkısı olan Neves için yaklaşık 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirleyen Fluminense, oyuncusu için gelen teklifleri kapı dışarı etmiş oldu.
Türk spor basınında Neves ve Galatasaray iddiaları devam ederken, Brezilya ekibi "Şu an için kadromuzdaki oyuncuları göndermeyi düşünmüyoruz. Sadece gerekli transferleri yapacağız, sırf oyuncu almak için transfer yapmayacağız." açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!

Acun Ilıcalı, transfer yüzdelerini açıkladı! Listede Türk de var

Napoli'den Lukaku ve Kevin De Bruyne açıklaması!

Napoli'den Anguissa'nın geleceği için açıklama!

Loris Karius'tan Real Madrid finali için itiraf

Roma'da 3 transfer hedefi elden kaçtı!

Aston Villa, Alejandro Garnacho'yu açıkladı

Bruno Fernandes kararını verdi

Barcelona, Karim Adeyemi'yi kadrosuna kattı



























