TFF'ye sert çıktı! 'F.Bahçe'nin alt kuruluşu'
Galatasaray başkanı Ünal Aysal, Süper Kupa ile ilgili son kararı nedeniyle federasyona yüklendi.
Hürriyet

TFF’nin, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin tribün seçimi öncesi “Süper kupa töreni orta sahada olacak” deyip daha sonra töreni Fenerbahçe taraftarının olduğu bölgeye alması üzerine Galatasaray Başkan Ünal Aysal sert bir çıkış yaptı.
Başkan Aysal, soruları yanıtlarken, zehir zemberek bir açıklama yaparak, Futbol Federasyonu’nu suçladı.
‘BU TUZAĞA DÜŞMEYECEĞİZ’
Aysal, “Böylece, TFF’nin ne kadar tarafsızlığını kaybetmiş, art niyetli ve Fenerbahçe’nin alt kuruluşu gibi davrandığının çok açık bir delilini daha çekinmeden sergilediğini bir kere daha görmüş olacağız. Türk futbolunu huzura kavuşturmak yerine kaosa sürüklemeye çalışan böyle bir zihniyetin tuzağına düşmeyeceğiz” dedi.
‘HESABINI VEREBİLECEKLER Mİ?’
Galatasaray Kulübü Basın sözcüsü Şükrü Ergün ise bu konudaki kararı kabul etmeyeceklerini bildirdi. Ergün, “Bu mantığa aykırı bir karar. Galatasaray’ın Fenerbahçe tribünleri önünde kupayı kaldırması halinde doğması muhtemel bir güvenlik zaafiyetinde neler olur, bir düşünür müsünüz? Altından kalkamayacağımız sonuçlar ortaya çıkabilir. Orada vahim bir olay yaşanırsa bunun hesabını kim verecek? Kupa ya orta sahada, yada kim kazanırsa onun tribününün yer aldığı bölgede yapılmalı” diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'a Grimsby şoku!

Wolverhampton'da Fabio Silva için alternatif!

Borussia Dortmund'da anlaşma tamam: Fabio Silva

Real Sociedad, PSG ile anlaştı: Carlos Soler

Crystal Palace'dan Reiss Nelson hamlesi!

Pioli'den Dzeko'ya övgü!

Premier Lig'i sarsan "maçlarda şike" iddiası!

Santiago Gimenez'in menajerinden transfer açıklaması!

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!
