TFF'den bu sefer güzel hamle!..
Tükiye Futbol Federasyonu, Antalya’da yaptığı yönetim kurulu toplantısında gelecek sezon için önemli bir projeyi gündeme getirdi.
Bugün

Bazı TFF yöneticilerinin söz konusu toplantıda A2 Ligi’nin kaldırılarak yerine İngiltere ve Almanya gibi ülkelerde uygulanan rezerv lig projesinin hayata geçirilmesini istedikleri öğrenildi.
Yabancı sınırlaması yok
TFF yönetimi, bu projeyle Süper Lig ekiplerinin yabancı kontenjanı gibi çeşitli sebeplerle maç kadrolarında yer veremediği isimleri rezerv ligde değerlendirmelerine olanak sağlamayı amaçlıyor. Mevcut A2 Ligi’nin statüsünde takımlar en fazla 2 yabancı oyuncuyu bu ligde oynatabiliyordu. Rezerv ligde ise bu konuda herhangi bir sınırlama yok. Ayrıca bu ligdeki maçların yayın haklarının satılarak kulüplere gelir sağlanması da düşünülüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!

Thiago Alcantara, Barcelona'ya geri döndü!

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!
