TFF, Ziraat Türkiye Kupası final maçı organizasyon toplantısı düzenledi
Trabzonspor ile Galatasaray arasında Gaziantep'te yapılacak Ziraat Türkiye Kupası final maçının organizasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Trabzonspor ile Galatasaray arasında Gaziantep'te yapılacak Ziraat Türkiye Kupası final maçının organizasyon toplantısı yapıldı.
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) açıklamasına göre 14 Mayıs Çarşamba günü saat 20.45'te Gaziantep Stadyumu'nda oynanacak Türkiye Kupası final müsabakasına ilişkin organizasyon toplantısı, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlendi.
Orhan Saka Konferans Salonu'ndaki toplantıya TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, TFF Genel Sekreter Yardımcıları Özcan Şepik ve Erkan Kıraç'ın yanı sıra finalist kulüplerin yetkilileri ve TFF profesyonelleri katıldı.
Tribün dağılımı, bilet fiyatları, bilet satış usulü ve kulüplere verilecek akreditasyon kartlarının belirlendiği toplantıda genel güvenlik, protokol tribünü ve localar, müsabakadan bir gün önce yapılacak basın toplantısı ve antrenmanlarla kupa seremonisi konu başlıkları görüşüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes


























