TFF yine çalışıyor! Açıklama...
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Torku Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada yaşananlar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. İşte o açıklama
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Torku Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada yaşananlar nedeniyle iki takım PFDK'ya sevk edildi.
TFF'den yapılan açıklamada, Torku Konyaspor'un saha olayları, Galatasaray'ın ise çirkine ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği duyuruldu.
İşte o açıklama...
"GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün, 13.12.2014 tarihinde oynanan TORKU KONYASPOR-GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
TORKU KONYASPOR Kulübü'nün, 13.12.2014 tarihinde oynanan TORKU KONYASPOR-GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!


























