TFF'den yayıncı kuruluş ihalesi için yeni karar!
Bir süredir görüşülen ve tekliflerin alındığı yayıncı kuruluş ihalesinin iptal edildiği belirtildi.
Süper Lig'in yayıncısı için yapılan ihalede sıcak bir gelişme yaşandı.
TFF, Süper Lig yayın ihalesinin iptal edildiğini ve sürenin uzatıldığını açıkladı.
TFF'den yapılan açıklama şu şekilde: "İhale için verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunması dolayısıyla Yayın İhale Komisyonu'nca ihalenin iptali yönünde tavsiye kararı alınmıştır.
Yayın İhale Komisyonu'nun gelen teklifleri yetersiz bulduğu gerekçesiyle aldığı ihalenin iptaline yönelik tavsiye kararı, TFF Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve bu doğrultuda Yayın İhalesi iptal edilmiştir.
TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan karar gereği Yayın İhale Komisyonu'nun önerileri doğrultusunda belirlenen yayın ihalesi muhammen bedeli ve diğer kriterlerin sağlanması şartıyla, Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının devrine ilişkin olarak tüm ilgililere 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.00'e kadar tekliflerini iletmeleri için süre verilmiştir.
Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının kapsamı ve sağlanması gereken asgari şartlar hakkında bilgi almak isteyenlerin en geç 01.03.2024 saat 17.00'ye kadar Türkiye Futbol Federasyonu ile iletişime geçmeleri kamuoyunun bilgilerine duyurulur."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'ye bir şok daha: Vergi soruşturması gündemde!

Alex Ferguson'dan Old Trafford itirafı: "Korkmuştum"

Inter'de Hakan Çalhanoğlu için geri dönüş hazırlığı

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif hazırlığı

Manchester City'den Premier Lig kararı sonrası itiraz

Raphinha'dan Barcelona'ya iyi haber!

Manchester City'ye kötü haber: Nico O'Reilly

Barcelona'ya Avrupa'dan men tehlikesi!

Harry Kane'den Ballon d'Or için açıklama!

Joao Felix, Barcelona'yı istiyor






















