TFF'den Halil Umut Meler açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 27. haftadaki maçlarda sadece Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi Halil Umut Meler'in manuel olarak atandığını söyledi. Büyükekşi, diğer maçlardaki hakemleri algoritmanın atadığını kaydetti.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'de hakem atamalarının algoritma ile yapıldığını, sadece Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde bu sistemin kullanılmadığını açıkladı.
Mehmet Büyükekşi, 27. haftada sadece Halil Umut Meler'in Fenerbahçe-Beşikraş derbisine algoritma ile değil manuel atandığını açıklarken, Merkez Hakem Kurulu'nu bu konuda izin verdiklerini söyledi.
Başkan Büyükekşi konuyla ilgili açıklamasında "Sadece derbi maçın hakemi manuel atandı. Diğer hakemler algoritma ile atandı. MHK'nin böyle bir talebi oldu. Biz bu sistemi Belçika'dan almıştık, onlara baktık böyle bir şey var. Bazen en zor maçı manuel olarak atayabiliyorlar. Biz de izin verdik. Şeffaflık gereği de bunu açıkladık." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Yan Diomande için 112 milyon euro!

Udinese'de Zaniolo krizi sürüyor!

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in
























