Tetteh, Galatasaray'dan müjde bekliyor
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Benjamin Tetteh'in Aslan'ın sunduğu şartları şimdiden kabul ettiği ve tarafların anlaşmasını dört gözle beklediği ifade edildi.
Posta
Forvet transferinde gündeme gelen ve Semih Kaya'nın formasını giydiği Çekya ekibi Sparta Prag'da oynayan Benjamin Tetteh için Galatasaray bir kez daha düğmeye basmıştı.
Semih'i yeniden Sparta'dan kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, bu süreçte Tetteh'i de takıma kazandırmak adına planlamasını yaptı.
21 yaşında olan 1.93 cm boyundaki dev golcü için Cim Bom'un, gelecek satıştan pay ve çeşitli bonuslar da içeren bir teklifle Çekya temsilcisini ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.
Sparta Prag'ın bu kez Ganalı oyuncuyu satmaya daha sıcak baktığı konuşulurken, oyuncunun da Aslan'ın sunduğu şartları şimdiden kabul ettiği ve tarafların anlaşmasını dört gözle beklediği ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

Real Madrid farka koştu; Arda Güler'den asist!

Serie A'da zirvenin sahibi Lazio!





















