Tetikçi Palabıyık! Galatasaray'da Feghouli cezalı duruma düştü
Galatasaray'ın Akhisarspor ile oynadığı mücadelede sarı kart gören Feghouli, Malatyaspor maçında cezalı duruma düştü. Hakem Ali Palabıyık görevini yerine getirdi!
Webaslan.com

Galatasaray'ın Akhisarspor ile oynadığı mücadelede sarı kart gören Feghouli, cezalı duruma düştü.
Karşılaşmanın 30. dakikasında Akhisarspor lehine penaltı kararı verildi, ardından Feghouli hakem Ali Palabıyık'a itirazlarda bulundu.
Feghouli, penaltı olmadığını ve kararın skandal olduğunu hakemin yüzüne karşı net şekilde anlattı. Palabıyık bunun üzerine sınırdaki Feghouli'ye sarı kart gösterdi ve Cezayirli oyuncu Yeni Malatyaspor maçında cezalı duruma düştü.
Tetikçi Ali Palabıyık, Feghouli'nin ardından Jason Denayer ve Ryan Donk'a da sarı kartlarını alakasız şekilde çıkardı ve sarı-kırmızılı takımı sinirlendirmek için elinden geleni yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'e kötü haber: William Saliba

Eintracht Frankfurt'tan Galatasaray için açıklama!

Paris Saint-Germain'de sakatlık şoku!

Bournemouth, Marcus Tavernier ile nikah tazeledi

Luis Enrique, sakatlandı!

Dinamo Zagreb, Bennacer'i açıkladı!

Ghezzal, Lyon'a geri döndü!

Dusan Vlahovic için kritik süreç!

Leeds ve Birmingham'dan Chamberlain yarışı!

Liverpool'da Salah sonrası dönem: Gözler Michael Olise'de
