Terim'in sürpriz kararı
F.Terim, Real Madrid karşısında sol bekte bu sezon ilk kez İspanyol oyuncu Albert Riera'ya forma verdi.
Webaslan.com
MP Antalyaspor maçının ardından Riera'dan yararlanacağının sinyallerini veren Fatih Terim, İspanyol oyuncuyu bu sezon ilk kez bir resmi maçta görevlendirdi.
Bu sezon yabancı sınırlaması nedeniyle bu sezon ilk kez formasına kavuşan Riera, geçen yıl Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Real Madrid'e karşı oynanan iki karşılaşmada da sahaya ilk 11'de çıkmıştı.
İLK 11'DE 8 YABANCI
Fatih Terim Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'deki MP Antalyaspor maçının ardından yaptığı, ''Daha fazla yabancı oyuncu görebilirsiniz'' açıklamasınından sonra Real Madrid maçında tam 8 yabancı oyuncusuna görev verdi. İlk 11'deki üç Türk oyuncu ise Burak Yılmaz, Engin Baytar ve Selçuk İnan oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

Acun Ilıcalı: "Hedefim Premier Lig"

Cristian Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Ardon Jashari: "Sadece Milan'ı istedim"

























