Terim'in önceliği devşirme stoperler
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in dünkü basın toplantısında devşirme kuralının esnek hale getirilmesi gerektiğini söylemesi üzerine gözler devşirme adaylarına çevrildi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in dünkü basın toplantısında devşirme kuralının esnek hale getirilmesi gerektiğini söylemesi üzerine gözler devşirme adaylarına çevrildi.
Daha önce Brezilya asıllı Türk futbolcu Mehmet (Marco) Aurelio’ya Ay-Yıldızlı formayı giydirerek bu konuda bir ilke imza atan deneyimli hocanın, öncelikle stoper bölgesi için devşirme oyuncu aradığı öğrenildi.
Terim’in aklındaki isimler ise Kasımpaşalı Ryan Donk (28-Hollanda) Gaziantepsporlu Francisco Chico (27-Brezilya) ve Eskişehirsporlu Diego Oliveira (28-Brezilya). Tecrübeli teknik adamın, forvet hattına da Bursaspor’un 27 yaşındaki Sambacısı Jose Fernandao’yu düşündüğü belirtildi. Hatırlanacağı gibi Terim, mart ayında yaptığı açıklamada Akhisar’ın Lokomotiv Moskova’ya sattığı Senegalli golcü Oumar Niasse’nin Türk vatandaşlığına geçirilmesi halinde değerlendireceğini ifade etmişti.
Kurala göre ise Süper Lig’de forma giyen yabancı bir futbolcunun Ay-Yıldızlı formayı giyebilmesi için kendi ülke milli takımlarında oynamaması ve 5 yıl Türkiye’de yaşaması şart. Ancak bu kural “spor hizmeti için istisnai” halden dolayı bozulabiliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!























