Terim'in Kayseri planları
Fenerbahçe maçını düşünen teknik direktör Fatih Terim, TFF Süper Kupa Finali'nde tribüne göndereceği isimleri belirlemeye çalışıyor.
Hürriyet

İmparator, ezeli rakibi karşısında savunma tercihini, Arsenal maçında Semih Kaya ile uyumlu ve iyi bir görüntü çizen Chedjou’dan yana kullanacak. Son 3 hazırlık maçında rakip lehine 3 penaltı yaptırıp 2 kez kızaran Dany, tribünde yer alacak.
KAYSERİ’YE GÖTÜRÜLECEKLER
Bekler arasında seçim yapmak zorunda kalan Terim, son kararını Eboue’den yana verdi. Sarı kırmızılı teknik adam, sol bekte Hakan Balta’yı sahaya sürüp sağda Eboue’yi ilk 11’de oynatmayı planlarken, Riera’ya da tribün yolu görünecek. Dany ve Riera’nın dışında Amrabat ile Elmander de takıma tribünden destek olmak zorunda kalacak. Böylece Galatasaray, ligde bir sezon boyunca uygulanacak 6+0+4 formülünü de ilk kez Süper Kupa’da denemiş olacak.
Fatih Terim ayrıca, Kayseri’de Fenerbahçe ile oynanacak kritik finalde kadro bütünlüğünü ve takım ruhunu bozmamak adına 10 yabancısını da alıp Kayseri’ye götürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!
