Terim'in içi içini yedi!
Cezası nedeniyle Gaziantepspor karşılaşmasında tribünde bulunan Fatih Terim, maç sonrasında soyunma odasına inebilmek için beklemek zorunda kaldı.
Milliyet
Karşılaşma sonrasında, protokol tribünlerinde ilgi odağı olan yine Fatih hoca oldu. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, eski öğrencisi Mehmet Polat ile bir süre sohbet etti. Bu sırada saatine bakan Terim, "Sürem dolmuş" diyerek izin istedi. Bu sırada çevresinde bulunanlar, "Hocam sizin için top patladı!"diye espri yaptılar.
Tecrübeli teknik adam fotoğrafını çeken gazetecilere "Çekin, çekin, adaletsizliği, haksızlığı çekin. Lig şampiyonluğuna giderken, ne oyuncularımın yanına gidebiliyorum, ne de taraftarlarımızın yanında durabiliyorum. Çekin" diyerek isyan etti.
Bilindiği gibi Terim, kurallar gereği, maç öncesinde ve bitiminde, 15 dakika soyunma odasına giremiyor. Bundan dolayı da Fatih hoca, aşağı inebilmek için bu süreyi bekliyor.Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

























