Terim'in gözüne girmek için büyük yarış
Galatasaray'da forma giyen oyuncular kendilerini Terim'e ispat etmek için hırsla çalışıyor.
Galatasaray'da Antalya kampının ilk idmanlarında taktik çalışması pek olmamasına rağmen koşuda bile rekabet ve neşe olması dikkat çekti.. Tudor döneminde koşularda bile birçok futbolcu birbirleri ile konuşmazken Antalya'daki Terim'li ilk idmanda neşe ve arkadaşlık hakimdi. hakan balta geliyor! Galatasaray'da sezon başında kadro dışı bırakılan Hakan Balta Antalya kampındaki fit görüntüsü ile hazır olduğunu gösterdi.
BAFETIMBI GOMIS ORTADA KALDI
sabah yapılan ilk idmanında koşular sonrası yapılan dar alamda paslaşmalarda çok top kaybı yapan Bafetimbi Gomis ortada kaldı! Çok hırslı ve neşeli geçen çalışmada sürekli top kaybeden yıldız golcü idmanda takım arkadaşlarının neşe kaynağı oldu ve espriler adeta havada uçtu.
TERİM'İN YÜZÜNÜ MARİANO GÜLDÜRDÜ!
Galatasaray'da Mariano'nun sakatlığının geçmesi ve bir kaç gün içinde takımla idmanlar başlacak olması Fatih Terim'i sevindirdi. Kulüp doktoru Yener İnce ile idman sırasında futbolcuların genel durumu için aldığı bilgiler sonrası Fermanda dışında sakat oyuncunun olmamsı ve iyi olması Terim'i mutlu etti. Terim, Mariano'yui kilit oyunculardan biri görüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

LaLiga'da eylül ayının teknik direktörü Hansi Flick!

Olivier Giroud'dan emeklilik açıklaması!

Galatasaray öncesi Barça'ya büyük şok!

Acun Ilıcalı: "Bunun adı finansal doping"

Ethan Mbappe, Galatasaray maçında yok! Resmen açıklandı

Milan'dan Kim Min-jae için transfer hamlesi!

Walter Zenga'dan Baresi duvar resmine saldırı sonrası sert tepki!

Barcelona'dan Van Dijk için sürpriz karar! Flick istemedi

Juventus'tan kaleye tanıdık eldiven! Eski yıldız geri döndü

Jakirovic: "Leicester bize ilham versin!"
























