Terim'in gözü onda!
Teknik direktör Fatih Terim, Batuhan Karadeniz'in yanı sıra Eskişehirspor'dan bir futbolcuyu daha transfer etmek istiyor. İşte o isim..
Webaslan.com
Altay forması giyen Okay Yokuşlu'nun transferi için Altay ile pazarlık halinde olan Galatasaray, gözünü şimdi de Eskişehirspor'un 20 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Alper Potuk'a dikti.
Bu sezon Eskişehirspor'da sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Alper Potuk'un transferi için girişimlerini hızlandıran Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak bu transfer ile yakından ilgileniyor.
Terim'in ısrarlı bir şekilde kadrosuna görmek istediği Alper için, Eskişehirspor'un 3.5 - 4 milyon avro arasında bir bonservis bedeli talep etmesi transferi çıkmaza sürüklerken; sarı-kırmızılı kulübün alternatif teklifler ile Eskişehirspor'u ikna turlarına başlayacağı öğrenildi.
Galatasaray, geçen sezon devre arasında da Alper Potuk için Eskişehirspor ile dirsek temasında olmuş ve Alper de Lig TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlardan teklifler aldığını belirtmişti.
Trabzonspor'un da transfer listesinde bulunan 20 yaşındaki Alper Potuk, orta sahada görev yapıyor ve süratli yapısı, teknik kapasitesi ve mücadeleci oyun karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Türkiye U-19, Türkiye U-20, Türkiye U-21 takımlarında da forma giyen Alper'in Eskişehirspor ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2013'te sona eriyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'de Max Dowman'ın cezası onandı! 3 maç yok!

Manchester United'dan golcü hamlesi: Calvert-Lewin

Tren faciasından kıl payı kurtuldu! Cucurella'nın eşinden açıklama

Crystal Palace'a Ismaila Sarr'dan kötü haber!

Mourinho'dan Camavinga için kesin karar!

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü



















