Terim'in gözü Arda'da
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in eski öğrensici Atletico Madrid forması giyen Arda Turan'ı kadroya katmak istediği iddia edildi.
Star
Sakatlığını tamamen üzerinden atan Arda Turan, Barcelona karşısında ilk 11'de forma giymişti. İspanya La Liga'da bitime 2 hafta kalırken, teknik direktör Fatih Terim'in transfer listesinde 1 numaraya yazdığı milli futbolcu için iki kulübün pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.
Atletico Madrid, geçen sezon başında 12.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Arda'nın son taksidini kısa bir süre önce öderken, tarafların yeni bir bonservis görüşmesi yapması bekleniyor. Bu nedenle Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, Atletico Madrid Başkanı Gil Marin'den 2 hafta sonraya randevu istediği iddia edildi. Bu süre içerisinde Terim'in de Arda'yı arayarak Galatasaray'a transferi için telkinde bulunacağı da gelen haberler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders



























