Terim'in gizli görüşmesi!
Bursaspor'un 17 yaşındaki milli forveti Oğulcan Çağlayan için Fatih Terim ile oyuncunun babası arasında bir görüşme olduğu öğrenildi.
WEBASLAN ÖZEL - Bursaspor'un 17 yaşındaki genç futbolcusu Oğulcan Çağlayan'ın geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak.
FLORYA'DA GÖRÜŞME
Galatasaraylı taraftarların buluşma noktası Webaslan.com'un ulaştığı bilgilere göre Oğulcan'ın babası geçtiğimiz gün Florya'da Fatih Terim ile özel bir görüşme yaparken transfer için şartlar konuşuldu.
Amatör sözleşmesi olması ve milli takım oyuncusu olması sebebiyle yurtdışından Oğulcan'a ilginin arttığı da gelen bilgiler arasında.
INTER, NORWICH, AJAX, PARMA
Önceki gün İtalyan basınında Oğulcan'ın adı Inter ile yan yana yazılırken, Norwich, Ajax ve Parma ile birkaç takımın daha temaslarının olduğu öğrenildi.
Bursaspor'da 300 bin liralık yetiştirme bedeli nedeniyle profesyonel sözleşme yapmadığı genç golcüsü Oğulcan 6 ay sonra sadece yetiştirme parası ödenerek bir başka takıma transfer olabilir.
Yeşil-beyazlı takımda yöneticilerin Oğulcan'ın takımda kalması için ikna etmeye çalıştığı oyuncunun ilk tercihinin ise yurtdışı olduğu belirtildi.
Oğulcan futbol otoritelerinde "Geleceğin Ibrahimovic'i" olarak adlandırılıyor. 1996 doğumlu 17 yaşındaki isim Bahçelerüstü Spor'un ardından, Ankaraspor'da futbol eğitimini tamamlarken, 2011'de Bursaspor altyapısına katılmıştı. Oğulcan 16 yaşındayken Bursa A takımına yükseldi.
Oğulcan, 18 Yaşaltı Milli Takım'da kaptanlık yapıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leicester City satışa çıktı!

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı



























