Terim'in Fenerbahçe planı; "Kazanarak..."
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe maçının hedef göstererek oyuncularına uyarılarda bulundu.
Takvim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den oyuncularına uyarılar... Tecrübeli teknik adam 10 gün içinde oynanacak 3 kritik maça dikkat çekerek oyuncularına uyarılarda bulundu.
Galatasaray milli aradan sonra 19 Ekim'de Bursaspor ile 24 Ekim'de Schalke ve 28 Ekim'de de Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.
Sarı-kırmızılılar, 2 Kasım'da ise Süper Lig'de Fenerbahçe'nin karşısına çıkacak.
Fatih hoca, oyuncularına yaptığı açıklamada, "Zorlu bir sürece giriyoruz. 10 gün içinde 3 maça çıkacağız. 3 maçta da ciddiyeti elden bırakmamamız gerekiyor. 3 maçı kazanarak Fenerbahçe'nin karşısına daha moralli çıkmalıyız. Bunun için çok çalışalım ve tam konsantrasyon ile oynayalım" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tchouameni'den Arda Güler isteği: Alonso'ya iletti!

Fransa'da Mbappe şoku!

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!
