Terim'in en büyük sıkıntısı...
Medical Park Antalyaspor'la berabere kalarak taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan G.Saray'da yedek oyuncuların yetersizliği Teknik Direktör Fatih Terim'in canını sıktı.
Türkiye
Kazım ve Engin'in yokluğunda Aydın ve Eboue'yi sahaya süren tecrübeli çalıştırıcı, bu oyuncuların gösterdiği kötü performansın ardından büyük hayal kırıklığı yaşadı. Fatih Terim, kulübenin gediklileri Eboue, Sercan, Yekta ve Emre Çolak gibi oyuncuların ilk 11'i hiç zorlayamayışına olan tepkisini "Diğer arkadaşlarımız bu gibi olayları kendilerine bir şans olarak addetmeliler” sözleriyle dile getirdi.
HÜCUM ÇALIŞACAKLAR
Şans bulan her oyuncunun formayı bırakmaması gerektiğini söyleyen Terim, "Bırakmamalı ki bizim de alternatif sayımız fazlalaşmalı. Takımı kurarken zorlanmalıyız. Seviyeli bir rekabet getirmeli. O da bize doğru yansımalı” ifadelerini kullanarak ideal 11'in dışındaki oyuncuların takıma gereken katkıyı yapamadığını itiraf etti. Ayrıca son haftalarda yaşanan gol pozisyonu kısırlığına çözüm arayan tecrübeli teknik adamın, G.Antepspor maçı öncesi yapılacak taktik antrenmanlarda hücum organizasyonları çalışmalarına ağırlık vereceği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!



























