Terim'in derbi kozu: milli yıldızların uyumu
Milli forma ile Cebelitarık karşısında forma giyen Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu ve Barış Alper Yılmaz, zaferi getiren isimlerden oldu. 3 futbolcu, özellikle müthiş uyumu ile parmak ısırtırken, Aslan'ın hocası Terim de Fenerbahçe derbisindeki planlarını bu oyuncuya göre yapıyor.
Dünya Kupası nedeniyle verilen Milli ara sonrasında 21 Kasım'da Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray 'da teknik direktör Fatih Terim, tüm mesaisini bu maç için harcıyor.
Tecrübeli teknik adam, Kanarya karşısında öğrencilerinden mutlak zafer istiyor. Terim, özellikle A Milli Takım 'da forma giyen oyuncularının performansından bir hayli memnun. Özellikle son oynanan Cebelitarık maçında sahada yer alan Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu ve Barış Alper Yılmaz, performansıyla fark yarattı. Özellikle 3 futbolcu, birbirleri ile yakaladığı uyumla parmak ısırttı.
Morutan ikinci yarıda
Hâl böyle olunca da Terim, 3 oyuncuyu hücum hattında kullanmak isterken, önlerine ise Mostafa Mohamed'i yerleştirmek istiyor. Son dönemlerin formda isimlerinden biri olan Morutan'ın ise ikinci yarıda kilidi açmak için Sarı-Lacivertliler karşısında yedek soyunması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!
























