Terim'in Arda kararının perde arkası
Futbol kamuoyu son bir haftada Arda'nın milli takıma çağrılıp çağrılmayacağını tartışsa da Fatih Terim'in aklının ucundan yıldız oyuncusunu davet etmek hiç geçmedi.
Fatih Terim'in daha çok tartışılacak kadro tercihi, kulislerde geniş yankı uyandırdı.
Dile getirilen en önemli gerçeklerden biri, Fatih Terim için 26 Ağustos'tan bu yana değişen bir şeyin olmadığıydı. Yani, Arda Turan'ın A Milli Takım'a alınmamasının performansı ile uzaktan yakından alakası yoktu.
HİÇ DÜŞÜNMEDİ
Fransa'da başta Arda Turan olmak üzere Burak, Selçuk, Caner ve Gökhan'ın yanlışlar yaptığını daha önce ifade eden Terim, yıldızlarını Rusya ve Hırvatistan maçlarına neden çağırmadıysa dün de aynı nedenle çağırmamıştı.
Herkes Arda'nın çağrılıp çağrılmayacağını tartışsa da Fatih Terim'in aklının ucundan yıldız oyuncusunu davet etmek hiç geçmedi.
Konuşulan önemli bir nokta da şu; Arda Turan Barcelona'da bugünkünden daha da iyi oynasa bile, Fransa'da yaşananlar için barış adımı atmadığı için Fatih Terim onu kadroya almadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek





















