Terim'in açıkladığı Mina'yı MANU kaptı
Barcelona, Galatasaray'ın da uzun süre gündeminde yer alan Yerry Mina için Manchester United'ın yaptığı 33 milyon euroluk teklifi kabul etti.
Galatasaray'ın gündemini sıkça meşgul eden Yerry Mina konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.
Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan, Galatasaray ve Everton'ın da gündemindeki Mina için Manchester United sona geldi.
İngiliz ve İspanyol basınına yansıyan haberde, Barcelona'nın oyuncuyu bonservisiyle bırakmak istediği için Manchester United'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi. Manchester United, Katalan ekibine Mina'nın bonservisi için 33 milyon euro önerdi.
Manchester United Menajeri Jose Mourinho, Leicester City'den Harry Maguire'nin transferini istemiş ancak Leicester yapılan tekliflerin tümünü geri çevirmişti. MANU, Maguire için olumsuz yanıt alınca Mina'nın peşine düşmüştü.
Manchester United'ın bu transferi kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Simeone: "Barcelona'nın oynadığı futbol değil!"

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!

Hoffenheim, Beşiktaş maçı öncesi kayıp!
























