Terim'den 'TL' çıkışı; "Hakkınızı yedirmem"
Fatih Terim, TL'ye dönecek yerli futbolcularla görüştü, bu konuya takılmadan işlerine bakmalarını söyledi.
Dövizle yapılan sözleşmelerin Türk Lirası'na dönecek olmasından dolayı futbolcuların kafasında belirsizlik bulunurken, öğrencilerini ilk rahatlatan isim, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oldu.
Türk parasının korunmasıyla ilgili alınan karar sonrasında, yerli teknik adam ve futbolcuların sözleşmelerinin Türk Lirası cinsinden yapılacak olmasının dert edilmemesini isteyen Terim, Türk asıllı oyuncularla bu konuda bir görüşme yaptı. Tecrübeli teknik adam, konuştuğu futbolcularına, "Hakkınızı yedirmeyeceğim" diye güvence verdi.
Terim'in bu ifadesi, oyuncuların olası kayıplarının bir şekilde telafi edileceği şeklinde yorumlandı. Sarı-kırmızılıların teknik patronunun, kulüp yönetimiyle bu konuda bir görüşme yaptığı, bunun ardından futbolcularla görüşerek garanti verdiği ileri sürüldü. Terim'in, futbolcuların motivasyonunun bozulmasını istemediği, sadece lige ve Avrupa'ya konsantre olarak başarının devam etmesini amaçladığı belirtildi.
Kulüp yanlarında
Galatasaray'da kur düzenlemesiyle beraber Selçuk İnan, Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Ahmet Çalık, Ömer Bayram ve Sinan Gümüş'ün tavırları merak ediliyordu. Terim'in bu çıkışıyla beraber sözleşmeleri TL'ye çevrilecek futbolcular, kulüp sayesinde zarar etmeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih, Bodo/Glimt'i 5 golle geçti

Manchester United, Sabah'ı 4 golle geçti

Gasperini'den Fenerbahçe için açıklama

Barcelona'da tarihi başlangıç: Raphinha

Lamine Yamal için iddialı Ballon d'Or mesajı!

Kylian Mbappe: "Ballon d'Or'dan daha önemli"

Mykhaylo Mudryk'ten kötü haber!

Giovanni van Bronckhorst: "Yamal'a tapıyorlar"

Real Madrid'den Arda Güler kararı!

Crystal Palace'tan Ismaila Sarr açıklaması!





















