Terim'den son 1 şans daha
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin verdiği oyuncuları hakkındaki son kararını sezon öncesi hazırlık kampında verecek.

Süper Lig’de 19. şampiyonluğuna kavuşmak için tatlı bir telaşın içine düşen Galatasaray, yeni sezon kadrosunu oluşturma noktasında çalışmalarını gizli yürütüyor.
Sivasspor ile Arena’da oynayacağı karşılaşmayı kazandığı takdirde mutlu sona ulaşacak Sarı-Kırmızılı ekipte en küçük çalışandan en büyük idareciye kadar herkes temkinli davranıyor. Teknik Direktör Fatih Terim, kritik sürecin hasarsız atlatılması için azami gayret sarf ediyor.
Deneyimli hocanın en büyük korkusu, transfer konusu. Futbolcularının moralinin bozulmasından endişe duyan tecrübeli çalıştırıcının, ligin bitimine üç hafta kala Başkan Ünal Aysal’dan bir ricada bulunduğu ortaya çıktı. Başarılı taktisyenin, transfer görüşmelerinde önceliğin mevcut kadrodaki talebelerine verilmesini teklif ettiği öğrenildi. Sözleşmelerinin bitimine bir yıl kalan ve biten isimlerle görüşmeye başlayan yönetimin, Sarı-Kırmızılı birçok futbolcuyla mutabakat sağladığı kaydedildi. Bu süreçte transferi gündeme gelen Eskişehirsporlu Alper Potuk da dahil hiçbir oyuncunun isminin telaffuz edilmemesine özen gösterilecek.
Motivasyonun yüksek tutulması amacıyla da bu sezon başarı için ter döken yedekler de dahil futbolcuların tamamına yüklü şampiyonluk primi verilmesi gündeme geldi. Kazanılması halinde şampiyonlukta pay sahibi bütün talebelerinin kalmasını arzu eden Terim’in, kadroda eleme çalışmalarını yeni sezonun hazırlık kampında yapacağı belirtildi. Herkese adaletini göstermeye çalışan ünlü çalıştırıcının, başka takımlarda kiralık top koşturan Culio, Sercan, Kazım gibi isimlere de ‘dönün’ çağrısı yaptığı ifade edildi.
MELO VE UMUT İLE 2 YILLIĞINA ANLAŞILDI
Kiralık forma giyen Felipe Melo ve Umut Bulut’un bonservislerini almaya karar veren yöneticilerin, bu konuda da faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğü bildirildi. Galatasaray’ın, satın alma opsiyonunu bir kenara bırakarak Melo için Juventus, Umut için de Toulouse ile pazarlık masasında olduğu vurgulandı.
Cim Bom’un, 6,5 milyon Euro fiyat biçilen Brezilyalı yıldıza 4 milyon Euro; 3,2 milyon Euro istenen milli futbolcuya ise 2,5 milyon Euro’yu vermeyi kabul ettiği açıklandı. Oyuncularla da ikişer yıllık mukavele imzalanacağı aktarıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gyökeres'in babası gözyaşlarına boğuldu

Liverpool'un Ekitike ısrarı sürüyor

Bernardeschi ülkesine döndü

Nottingham Forest'tan İtalya çıkarması

Marcus Rashford, Barcelona'ya doğru!

Bayer Leverkusen, Flamengo U20'ye farklı mağlup oldu

Roma, Wesley transferinde sona doğru!

Xavi Simons'a Premier Lig kancası!

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri
