Terim'den Onyekuru'ya tam not!
Galatasaray, Henry Onyekuru'ya ödediği paranın karşılığını alacak gibi görünüyor. Terim, Nijeryalı futbolcunun Göztepe maçındaki performansından memnun kaldı.
Galatasaray, Henry Onyekuru'ya ödediği paranın karşılığını alacak gibi görünüyor. Göztepe maçında fantastik bir gol atarak galibiyeti getiren Nijeryalı futbolcuya teknik kadro olumlu puan verdi.
Fiziksel olarak henüz istenen seviyede olmamasına karşın Onyekuru'nun Ankaragücü maçından sonra Göztepe karşısında da iyi görünmesi, transferi nedeniyle yapılan eleştirileri bir anda kesti.
Uzun süren sakatlığının ardından transfer edilmesi eleştiri konusu olan Onyekuru için Galatasaray 800 bin euro kiralama, 1.2 milyon euro ise senelik ücret ödeyecek.
Yetenekli futbolcu sadece önceki günkü galibiyet golüyle kulübe 2.6 milyon lira kazandırdı. 21 yaşındaki futbolcunun sağ kanattan sonra sol tarafta da iyi olması yine teknik heyetin elini güçlendiren bir durum oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi

Barcelona'da Lewandowski yerine Harry Kane planı

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi!

Zeki Çelik'in yeni adresi Juventus olabilir!

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

























